Ştiri

Sursa imaginii: sport.ro

Postat de: Mihaela Bucatari

Ştiri / Sport

24 Mar. 2019 / 17:33

Radu Albot părăseşte cu capul sus turneul de la Miami

Radu Albot părăseşte cu capul sus turneul de la Miami. Jucătorul nostru a fost eliminat de legendarul Roger Federer, la capatul unui meci în care Albot a reuşit să-l conducă după primul set pe fostul număr mondial, relatează Mesager.

Radu Albot a jucat fără complexe în faţa unuia dintre cei mai titraţi jucători de tenis din toate timpurile. Tenismanul moldovean a început destul de îndrăzneţ partida, şi a reuşit breikul chiar la primul servicul al elveţianului.

Albot şi-a păstart acest minim avantaj pâna la finalul primul set pe care l-a încheiat cu 6-4. În partea a doua cei doi au mers umăr la umăr până scorul de 5-5, Federer a reuşit apoi breikul şi şi-a trecut în cont setul doi cu 7-5.

În decisive, Roger Feder a reuşit două breikuri în faţa jucătorului nostru şi a încheiat setul 3 cu 6-3. Astfel Radu Albot - Roger Federe s-a temrinat cu 6-4, 5-7, 3-6 după 2 ore şi 9 minute de joc.

La finalul meciului, Radu Albot a venit cu un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care l-au susţinut. În turul următor de la Miami, Roger Fedrer l va întâlni pe Filip Krainovic.

 

Comentarii