Ştiri

Sursa imaginii: moldpres.md

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Sport

24 Iul. 2020 / 20:28

Sheriff a obţinut a cincea victorie consecutivă

Victorii la limită pentru Sheriff Tirapol şi Sf.Gheorghe în etapa a cincea. Liderul la zi a plecat de la Orhei cu cele trei puncte graţie unui penalty transformat de Castaneda în timp ce vicecampioana s-a impus cu acelaşi scor de 1-0 la Ternovka în faţa lui Dinamo Auto, relatează Mesager.

La Orhei, Milsami i-a dat prima emoţii liderului la zi când Raşcu l-a pus la grea încercare pe portarul Zvonimir Micolic. După câteva ocazii vagi ale viespilor, Castaneda a obţinut un penalty în minutul 40 şi tot el l-a transformat. În debutul reprizei secunde, camerunezul Anatole Abang a ridiculizat defensiva vulturilor, dar s-a opus bara transversal. Sheriff a plecat de la Orhei cu toate cele trei puncte.

„Ambele echipe nu au prestat un joc de calitate. A fost multă luptă în teren. Poate starea terenului nu a fost una bună, poate băieţii nu sunt pregătiţi sută la sută. Slavă Domnului, am marcat un gol. Este cel mai important lucru acum", a spus antrenorul Sheriff Tiraspol, Zoran Zekic.

Dupa cinci etape, Sheriff are victorii pe linie în timp ce Milsami a rămas pe şase în clasament cu cinci puncte.

La Ternovka, Sf. Gheorgeh s-a chinuit în faţa lui Dinamo auto. Sfinţii însă au reuşit să zmulgă cele trei puncte puse în joc graţie singurului gol al întâlnirii marcat de catre Maxim Iurcu în minutul 17. După această etapă, Sfinţii rămân pe locul trei în clament la un punct distanţă de Petrocub şi la trei de liderul Sheriff Tiraspol.

Comentarii