Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Frisk Cristian

Ştiri / Sport

08 Iul. 2019 / 22:40

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Wimbledon

 

Turneul de tenis de Mare Şlem de la Wimbledon, din Anglia, continuă cu Simona Halep care a ajuns în sferturile de finală ale tabloului de simplu feminin. Ieri după-amiază, fostul lider mondial al ierarhiei WTA a dispus simetric, 6-3, 6-3, în 75 de minute de tânăra Corry Gauff, în vârstă de numai 15 ani.

Simona Halep a prestat jocul ei obişnuit, metronomic, alternând loviturile tehnice cu cele în forţă. Simona Halep a utilizat foarte bine ambele laturi ale terenului, plimbându-şi efectiv adversara pe toată suprafaţa.

Corry Gauff a primit un wild-card pentru a participa la calificările de la Wimbledon şi se anunţă, după un turneu excelent, o mare jucătoare. În turul următor, Simona Halep se va duela cu Shuai Zhang, care a eliminat-o pe Yastremska, în trei seturi.

Epic a fost meciul dintre două cehoaice, în optimile de finală pe iarba londoneză. Tânăra Muchova a eliminat-o pe Katarina Pliskova, mult mai titrată, cu scorul de 4-6, 7-5, 13-11.

La dublu masculin, Horia Tecău şi partenerul său Jean-Julien Rojer au profitat de abandonul adversarilor Gonzales şi Zeballos, la scorul de 4-3 în setul al patrulea. Horia Tecău şi coechipierul său conduceau atunci când meciul s-a întrerupt cu 2-1 la seturi, după 7-6, 3-6, 7-5. 

Comentarii