Ştiri

Sursa imaginii: mecc.gov.md

Postat de: trm.md

Ştiri / Sport

05 Iun. 2020 / 18:20

Vitamine şi preparate nutritive pentru membrii loturilor naţionale sportive

Un număr de 185 de sportivi membri ai loturilor naţionale sportive vor beneficia de vitamine şi preparate nutritive necesare desfăşurării antrenamentelor. Secretarul de stat în domeniul tineret şi sport, Ivan Gheorghiu, a menţionat că pregătirea lotului sportiv pentru participarea la jocurile olimpice reprezintă o prioritate a Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, iar acest lot de vitamine şi preparate nutritive va contribui la o mai bună pregătire a sportivilor pentru cea mai importanţă competiţie internaţională.

„Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt o provocare şi în acelaşi timp o oportunitate pentru noi şi sportivii noştri de a ne afirma pe scena sportului de performanţă. Reluarea treptată a antrenamentelor sportivilor, cu respectarea obligatorie a măsurilor de protecţie împotriva răspândirii infecţiei virusului COVID-19, reprezintă un pas important în realizarea acestui obiectiv”, a afirmat oficialul.

Menţionăm că, pentru procurarea vitaminelor şi preparatelor nutritive pentru sportivii loturilor naţionale, MECC a alocat în acest an din bugetul de stat suma de două milioane de lei.

Comentarii