Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Sport

21 Mar. 2019 / 20:39

Zeci de fani din Moldova au aşteptat la Aeroport sosirea cucoşilor galici

Zeci de fani din Moldova au aşteptat mai bine de o oră şi jumătate, în faţă zone VIP a Aeroportului internaţional Chişinău, aterizarea aeronavei care i-a adus pe cucoşii galici. Unul dintre cei mai aşteptaţi jucători a fost Antoine Griezmann care a împlinit astăzi 28 de ani, relatează Mesager.

„Griezmann este campion mondial în Rusia şi aş dori să obţin un autograf. Este un jucător excepţionat pe care îl admir”, a spus un chişinăuian.

Didier Deschampt a adus la Chişinău toate vedetele de 24 de karate. Rând pe rând, prin faţa jurnaliştilor au trecut Raphael Varane, Ngolo Kante, Olivier Giroud, Kilian Mbappe sau Paul Pogba.

„Kilian Mbappe mi-a oferit acest autograf pe minge. Sunt extrem de fericit. Am un bilet şi la meci”, a spus un băiat.

Zona a fost asigurată de poliţiştii de frontieră, care au avut grijă ca totul să fie pus la punct. Unul dintre fani a întârziat şi nu a reuşit să-l vadă pe cel mai rapid fotbalist din lume.

„Din păcate am întârziat un pic. Acest lucru nu mi-a permis să-l văd pe Kilian Mbappe. În schimb i-am văzut pe ceilalţi care au urmat”, a spus un tânăr.

Meciul dintre echipele naţionale ale Moldovei şi Franţei din preliminariile Campionatului European din 2020 se va disputa mâine pe stadionul Zimbru. Partida va începe la ora 21:45.

Comentarii