Ştiri

Sursa imaginii: facebook.com

Postat de: trm.md

Ştiri / Sport

03 Mar. 2020 / 16:56

Zimbru se retrage din Divizia Naţională de fotbal

Zimbru Chişinău se retrage din Divizia Naţională de fotbal. Se întâmplă după ce a fost retrasă integral finanţarea acordată mai devreme de către Nicolae Ciornîi. Anunţul a fost făcut astăzi, 3 martie, în cadrul unei conferinţe de presă de către directorul general al clubului Zimbru, Sevastian Botnari, transmite IPN.

„Retragerea presupune inclusiv neparticiparea acesteia în toate diviziile, ligile superioare ale fotbalului moldovenesc, cât şi inferioare. Deci, începând cu ziua de astăzi, echipa de seniori a clubului de fotbal „Zimbru” nu va exista. Este un proces care nu presupune în niciun caz o perioadă îndelungată, ci este un proces care presupune că nu va participa anul acesta. Credem că această formulă ne va ajuta foarte mult să redresăm situaţia economică din cadrul clubului. În momentul de faţă, finanţarea s-a retras integral din partea domnului Ciornîi. Dânsul este dispus în continuare să investească în tot ce ţine de Academia de fotbal”, a menţionat Sevastian Botnari.

Potrivit lui, astfel de cazuri au mai avut loc în perioade incerte. Acesta a făcut apel către toţi suporterii, oamenii de afaceri, să participe vineri la o masă rotundă pentru a discuta eventuale soluţii pentru a putea fi continuată activitatea clubului.

Totodată, acesta a menţionat că Academia de fotbal îşi va continua activitatea. „Vom încerca o dezvoltare corectă a procesului fotbalistic educaţional şi printr-o strategie bine definită”, a notat Sevastian Botnari.

 

Comentarii