Ştirile Zilei

28 Mai 2020 / 17:00

Ziua Internaţională a Copilului va fi marcată online

În format online va fi marcată în acest an Ziua Internaţională a Copilului. Despre aceasta a anunţat Primăria municipiului Chişinău, care organizeaza pe 1 iunie o suită de activităţi cultural-artistice. Pe pagina de facebook a Direcţiei Cultură va putea fi urmărit un concert de muzică uşoară, susţinut de elevii de la şcolile muzicale din capitală, dar şi un program-show al Orchestrei municipale de cameră „Avante”. Totodata, Sala cu Orgă va transmite online un concert academic „Copii pentru copii”, relatează Mesager.

28 Mai 2020 / 16:49

COVID-19 în Moldova:  188 de cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus

Alte 188 cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 27 în regiunea transnistreană. Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale anunţă şi despre alte şase decese.

28 Mai 2020 / 13:40

Copilul dispărut la Hînceşti, găsit fără suflare

Copilul de şase ani din Hînceşti, care a dispărut acum două zile, a fost găsit fără suflare. Anunţul a fost făcut de primarul din Hînceşti, Alexandru Botnari, pe pagina sa de socializare.

28 Mai 2020 / 11:30

„e-Factura”, obligatorie din 1 iulie

Utilizarea sistemului informaţional automatizat „e-Factura” devine obligatorie începând cu 1 iulie, informează Serviciul Fiscal de Stat (SFS). Obligativitatea se referă la agenţii economici care participă la achiziţii publice. Aceştia vor trebui să elibereze în format electronic factura fiscală emisă în cadrul achiziţiilor publice.

28 Mai 2020 / 10:21

COVID-19 în Moldova: Încă două decese provocate de Coronavirus

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale (MSMPS) anunţă despre decesul altor două persoane, provocat de COVID-19 în ultimele 24 de ore. În acelaşi timp, 248 de persoane se află în stare gravă, numărul total de cazuri de COVID-19 în Republica Moldova fiind de 7537.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

ŞTIRI. (rus.)

Vezi programul complet

Moldova 2

Ciuleandra. Spectacol.

Vezi programul complet

Radio Moldova

PANORAMA ZILEI

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

FIERBINTE SHOW program informativ de actualitate

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

Panoptic sonor VOCAȚIA MUZICIAN

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta