Ştirile Zilei

26 Oct. 2020 / 20:39

Maşinile electrice sunt tot mai populare în Moldova

Maşinile electrice sunt tot mai populare în Republica Moldova. Doar timp de doi ani numărul acestora a crescut de 20 de ori. Totodată, a fost dezvoltată şi infrastructura de prize electrice pe întreg teritoriul ţării. În total, în prezent, sunt circa 70 de prize pentru încărcarea automobilelor electrice, 30 dintre ele fiind amenajate în cadrul unui proiect implementat de PNUD Moldova. Pentru a testa eficacitatea amplasării acestor staţii, un grup de şoferi a pornit într-un tur cu automobile electrice, relatează Mesager.

26 Oct. 2020 / 20:14

Ora MECC – platformă pentru elevi şi profesori

O nouă platformă pentru elevi şi profesori. Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării (MECC) a lansat astăzi proiectul „Ora MECC”. Astfel, săptămânal vor fi difuzate interviuri, workshop-uri şi alte forme de comunicare care au drept scop schimbul de bune practici dar şi de coordonare a măsurilor în contextul crizei COVID-19, relatează Mesager.

26 Oct. 2020 / 19:28

Peste o mie de observatori, acreditaţi pentru alegerile prezidenţiale

Peste o mie de observatori au fost acreditaţi pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie. Comisia Electorală Centrală a anunţat despre finalizarea procesului de înregistrare, fiind acreditaţi o mie de observatori naţionali şi alţi 191 internaţionali, relatează Mesager.

26 Oct. 2020 / 18:15

Moldovenii care merg în România nu vor sta 14 zile în autoizolare

Moldovenii care merg în România nu vor mai trebui să stea 14 zile în autoizolare. Decizia a fost luată de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă de la Bucureşti, relatează Mesager.

26 Oct. 2020 / 17:22

COVID-19 în Moldova: Alte 308 cazuri de infectare şi 15 decese

Alte 308 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, cinci sunt de import.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Cine vine la noi. Program de divertisment.

Vezi programul complet

Radio Moldova

ACADEMIA RADIO

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

Zbor liber

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta