Ştirile Zilei

23 Ian. 2020 / 18:55

MAEIE a emis alertă de călătorie în China

Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză (MAEIE) recomandă cetăţenilor moldoveni evitarea temporară a deplasărilor în provincia Hubei, Republica Populară Chineză, urmare izbucnirii focarului de pneumonie virală (coronavirus).

23 Ian. 2020 / 17:05

CA anunţă concurs pentru trei funcţii vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al IP Compania „Teleradio-Moldova”

CA anunţă concurs pentru trei funcţii de membru al Consiliului de Supraveghere (CS) al furnizorului public naţional de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”. Decizia a fost luată de membrii Consiliul Audiovizualului, în cadrul şedinţei de astăzi.

23 Ian. 2020 / 16:37

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron ar putea veni în Republica Moldova

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron ar putea veni în Republica Moldova, într-o vizită oficială. Invitaţia a fost relansată de către şeful statului, Igor Dodon, în cadrul unei întrevederi neformale de la Ierusalim.

23 Ian. 2020 / 16:11

Recomandările Ministerului Sănătăţii cu referire la coronavirusul din China

După ce coronavirusul apărut în China a făcut mai multe victime în câteva state, autorităţile din Moldova s-au autosesizat şi vin cu recomandări. Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale îndeamnă oamenii să limiteze călătoriile în ţările afectate şi să respecte măsurile de siguranţă, relatează Mesager.

23 Ian. 2020 / 15:23

Când vor începe negocierile cu Rusia, privind acordarea creditului de jumătate de milion de euro

Ministrul Finanţelor, Sergiu Puşcuţa urmează să aibă o întâlnire cu omologul său din Rusia, Anton Siluanov, pentru a discuta detaliile privind acordarea creditului în sumă de 500 de milioane euro, Republicii Moldova. Despre acest lucru a anunţat preşedintele Igor Dodon, într-un filmuleţ video plasat pe Facebook, realizat în Israel, unde participă la Forumul Mondial al Holocaustului.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

"Evantai folcloric."

Vezi programul complet

Moldova 2

Pe scenă visul mi-e împlinit.I.Ungureanu

Vezi programul complet

Radio Moldova

PROGRAM MUZICAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta