Ştirile Zilei

17 Sep. 2019 / 11:20

Incendiu într-un bloc locativ din Chişinău

Un incendiu s-a produs într-un bloc locativ cu nouă nivele pe strada Albişoara din municipiul Chişinău. Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, arderea s-a produs într-un apartament cu cinci camere de la etajul întâi.

17 Sep. 2019 / 11:00

Cazuri noi de rabie şi pesta porcină, înregistrate în Moldova

Trei cazuri pozitive de rabie au fost înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova în perioada 9-15 septembrie. Contactat telefonic, şeful Direcţiei supraveghere sanitar-veterinară din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA), Vitalie Carauş, a spus că pentru a combate această maladie, ANSA desfăşoară o campanie de vaccinare a animalelor care sunt supuse vaccinării obligatorii, relatează Radio Moldova Actualităţi.

17 Sep. 2019 / 10:16

Cooperarea moldo-germană, discutată la Berlin

Sprijinul oferit de Republica Federală Germania în promovarea reformelor iniţiate de către Guvernul de la Chişinău, chestiuni ce ţin de recunoaşterea permiselor de conducere şi reducerea tarifelor la roaming, fortificarea dialogului politic la nivel înalt, dinamizarea circuitului comercial-economic, dar şi reglementarea conflictului transnistrean au fost printre subiectele abordate la întrevederea ministrului afacerilor externe şi integrării europene, Nicu Popescu, cu omologul său german, Heiko Maas.

17 Sep. 2019 / 09:36

Scările de granit din Parcul „Valea Morilor” vor fi inaugurate astăzi

Scările de granit din Parcul „Valea Morilor” vor fi inaugurate astăzi, 17 septembrie, începând cu ora 12:00, informează Primăria municipiului Chişinău.

17 Sep. 2019 / 09:00

Secretarul general al OSCE, Thomas Greminger, vine în Moldova

Secretarul general al OSCE, Thomas Greminger efectuează o vizită în Republica Moldova în perioada 17-19 septembrie, pentru discuţii cu oficiali de rang înalt de la Chişinău şi conducerea politică de la Tiraspol.

Ultimele ştiri

Trimite Ştirea Ta

Dacă eşti martorul unui eveniment, contactează-ne!

Informaţia TA poate deveni o ştire!