Ştirile Zilei

25 Sep. 2020 / 19:34

Informaţii actualizate privind accesul cetăţenilor Republicii Moldova pe teritoriul altor state

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a actualizat alertele de călătorie pentru ţara noastră în contextul evoluţiei situaţiei pandemice. În noile modificări, care pot fi găsite pe site-ul instituţiei, sunt vizate ţări, precum Cehia, Armenia şi Israel, informează Mesager.

25 Sep. 2020 / 19:03

A fost actualizată lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea în Moldova

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a aprobat Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova, în situaţia stării de urgenţă publică prin COVID-19, care intră în vigoare din 28 septembrie 2020.

25 Sep. 2020 / 19:00

Meteorologii anunţă cod galben de vânt şi pericol de incendiu

Meteorologii anunţă cod galben de vânt şi pericol excepţional de incendiu, începând de sâmbătă.

25 Sep. 2020 / 18:28

Vlad Filat va depune o plângere la procuratură pe numele fostului său avocat Igor Popa

„Apără-mă de aşa un avocat, că de procurori mă voi apăra şi singur". Astfel a reacţionat preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, la declaraţiile făcute de fostul său avocat Igor Popa în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune. Fostul premier a negat acuzaţiile aduse şi spune că va depune o plângere la Procuratura Generală pentru ca Popa să fie audiat. Scandalul a pornit după ce fostul apărător al liderului PLDM a făcut mai multe dezvăluiri despre dosarul deschis pe numele lui Vlad Filat, acuzându-l pe acesta că ar fi comis mai multe ilegalităţi, relatează Mesager.

25 Sep. 2020 / 17:29

COVID-19 în Moldova: 713 cazuri noi înregistrate şi 12 decese

Alte 713 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care şase sunt de import.

Ultimele ştiri

Trimite Ştirea Ta

Dacă eşti martorul unui eveniment, contactează-ne!

Informaţia TA poate deveni o ştire!