Ştirile Zilei

03 Apr. 2020 / 13:35

Carburanţii s-au ieftinit din nou

Mai multe staţii PECO au afişat preţuri mai mici la carburanţi. Un litru de motorină costă în medie cu 55 de bani mai puţin, iar benzina - cu 25 de bani. Gazul lichefiat s-a ieftinit cu 10 bani, relatează Moldova 1.

03 Apr. 2020 / 13:17

Toate persoanele înregistrate cu statut de şomer pot beneficia lunar de ajutor de şomaj

Pe perioada stării de urgenţă, persoanele, inclusiv cele revenite de peste hotare, înregistrate cu statut de şomer la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia lunar de ajutor de şomaj în cuantum de 2775 lei, chiar dacă nu au stagiul de cotizare necesar pentru a beneficia de ajutor de şomaj, conform legislaţiei în vigoare, despre aceasta a anunţat ministra Sănătăţii Muncii şi protecţiei Sociale în cadrul unui briefing.

03 Apr. 2020 / 13:02

Municipiul Chişinău ar putea intra în carantină

Dacă numărul cazurilor confirmate cu COVID-19, în capitală va fi în continuă creştere, Chişinăul ar putea intra în carantină. Declaraţia a fost făcută în această dimineaţă de şeful statului, Igor Dodon, în cadrul emisiuni „Preşedintele Răspunde”, relatează Radio Moldova Actualităţi.

03 Apr. 2020 / 13:01

Orarul zborurilor charter pentru repatrierea cetăţenilor moldoveni în perioada 6-19 aprilie

Pentru perioada 6-13 aprilie au fost aprobate zboruri charter pentru repatrierea cetăţenilor moldoveni din Germania (Frankfurt), Portugalia (Lisabona), Spania (Madrid), Belgia (Bruxelles), Polonia (Varsovia), Irlanda (Dublin), Marea Britanie (Londra), iar pentru perioada 13-19 aprilie au fost aprobate Ţările de Jos (Amsterdam), Italia (Veneţia), Franţa (Paris), Germania (Berlin), Italia (Roma). Marea Britanie (Londra), Cehia (Praga).

03 Apr. 2020 / 12:30

Ministrul Finanţelor a explicat în ce constă pachetul de măsuri anticriză care a fost adoptat de Guvern

Ministrul Finanţelor, Serghei Puşcuţa, a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă unde a răspuns criticilor aduse proiectelor de lege pentru care Guvernul urma, ieri, să-şi asume răspunderea.

Ultimele ştiri

Trimite Ştirea Ta

Dacă eşti martorul unui eveniment, contactează-ne!

Informaţia TA poate deveni o ştire!