Ştirile Zilei

18 Iun. 2019 / 15:31

Lidia Chireoglu numită director interimar al CNA

Candidatura Lidiei Chireoglu a fost votată astăzi în Parlament pentru funcţia de director interimar al Centrului Naţional Anticorupţie până la numirea unui nou director.

18 Iun. 2019 / 13:45

UE este gata să redeschidă discuţiile cu privire la asistenţa macrofinanciară pentru Republicii Moldova

Premierul Maia Sandu a avut o întrevedere oficială cu şeful Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău, Peter Michalko. Şefa Executivului a adresat mulţumiri oficialului european pentru ajutorul enorm oferit Republicii Moldova de Uniunea Europeană de-a lungul timpului, relatează Moldova 1.

18 Iun. 2019 / 13:21

Taxele vamale vor putea fi plătite şi on-line

În curând, toate taxele vamale vor putea fi achitate şi onl-ine sau la terminalele cash-in. Serviciul Vamal introduce, în premieră, opţiunea de achitare a drepturilor de import-export inclusiv prin intermediul Serviciului guvernamental de Plăţi Electronice MPay.

18 Iun. 2019 / 11:40

Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat se va subordona preşedintelui

Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat se va subordona preşedintelui. Un proeiect în acest sens a fost votat astăzi în plenul Parlamentului. Documentul va intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial.

18 Iun. 2019 / 10:55

Angela Merkel a felicitat-o pe Maia Sandu pentru preluarea funcţiei de prim-ministru al Moldovei

Cancelarul german, Angela Merkel, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru preluarea funcţiei de prim-ministru al Moldovei şi şi-a exprimat speranţa că în viitorul cel mai apropiat se vor întâlni la Berlin, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Ultimele ştiri

Trimite Ştirea Ta

Dacă eşti martorul unui eveniment, contactează-ne!

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Sondaj

Credeţi că Republica Moldova va reuşi să se califice în finala Eurovision 2019?