Ştirile Zilei

23 Mai 2019 / 22:00

Pericol de inundaţii în raionul Ştefan Vodă

Din cauza ploilor din ultimele zile, există riscul de cedare a digurilor pe râul Nistru în raionul Ştefan Vodă. Prim-ministrul Pavel Filip a convocat în seara zilei de astăzi o şedinţă în legătură cu pericolul inundaţiilor în zona respectivă.

23 Mai 2019 / 20:18

Eurovision 2019: Numărul de puncte acordate ţărilor participante au fost revizuite

Numărul de puncte acordate ţărilor participante la Eurovision 2019 au fost revizuite, în urma descalificării juriului din Belarus. Decizia a fost anunţată de European Broadcasting Union (EBU) printr-un comunicat publicat pe site-ul Eurovision Song Contest. În urma recalculării, primele patru poziţii din Finala Eurovision 2019 au rămas neschimbate.

23 Mai 2019 / 19:08

Puful de plopi creează disconfort mai multor locuitori din capitală

Primăvara mai multe persoane suferă de alergii din cauza anumitor plante sau arbori care dau în floare. În capitală, puful de la plopi creează disconfort locuitorilor în mai multe cartiere. Copacii, spun specialiştii nu pot fi tăiaţi, deoarece produc mai mult oxigen decât alţi arbori. Iată de ce medicii vin cu recomandări pentru a ameliora simptomele alergiilor provocate oamenilor, relatează Radio Moldova Actualităţi.

23 Mai 2019 / 18:00

Campanie de dezinsecţie şi deratizare în subsolurile blocurilor de locuinţe din Chişinău

În perioada mai-octombrie, serviciile municipale de profil desfăşoară lucrări de deratizare şi dezinsecţie în subsolurile blocurilor de locuinţe din capitală. Potrivit Primăriei municipiului Chişinău, urmează a fi prelucrată circa 1,7 mil. m² de suprafaţă.

23 Mai 2019 / 17:26

Ziua uşilor deschise la Parlament

De ziua Parlamentului, uşile au fost deschise pentru toţi doritorii de a vizita şi de a cunoaşte mai multe despre această importantă instituţie a statului. Totodată, procedura de vizitare a Legislativului a fost simplificată. Viitoarele vizite pot fi programate de toţi doritorii pe platforma on-line „vizite.parlament.md”, relatează Mesager.

Ultimele ştiri

Trimite Ştirea Ta

Dacă eşti martorul unui eveniment, contactează-ne!

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Sondaj

Credeţi că Republica Moldova va reuşi să se califice în finala Eurovision 2019?