Ştirile Zilei

10 Aug. 2020 / 14:34

La Chişinău va fi organizat un târg şcolar

În capitală va fi organizat un târg şcolar înainte de 1 septembrie. Iniţiativa aparţine autorităţilor municipale, care urmează să identifice un spaţiu în care să se vândă rechizitele şcolare, pentru a-i ţine pe oameni mai departe de îmbulzeala din magazine, relatează Moldova 1.

10 Aug. 2020 / 13:56

Mai mulţi copii de la un centru de plasament, testaţi pozitiv la COVID-19

Şapte copii de la Centrul de plasament şi reabilitare pentru copii de vârstă fragedă din Chişinău au fost testaţi pozitiv la COVID-19.

10 Aug. 2020 / 13:22

Maestrul Iurie Harmelin a fost petrecut pe ultimul drum

Fondatorul Teatrului „De pe strada Trandafirilor”, Iurie Harmelin, a fost petrecut astăzi pe ultimul drum. Maestrul a fost înmormântat la Cimitirul Central din capitală, relatează Moldova 1.

10 Aug. 2020 / 12:36

PAS va propune modificarea Codului navigaţiei maritime

Fracţiunea parlamentară a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) anunţă că va propune Parlamentului un proiect de lege de modificare a Codului navigaţiei maritime. Potrivit deputatului PAS Radu Marian, controlul asupra navelor înregistrate trebuie să fie realizat doar de către societăţile care deţin recunoaşterea Comisiei Europene.

10 Aug. 2020 / 10:33

COVID-19 în Moldova: 442 de persoane sunt în stare gravă

În Republica Moldova 442 de persoane infectate cu noul Coronavirus se află în stare gravă. Datele au fost comunicate, în această dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă a Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale.

Ultimele ştiri

Trimite Ştirea Ta

Dacă eşti martorul unui eveniment, contactează-ne!

Informaţia TA poate deveni o ştire!