Ştiri

Sursa imaginii:

Ştiri / Telefilm News

06 Mai 2020 / 12:40

Premiul Media ADAMI pentru diversitatea culturală în Europa de Est 2020. Participă la concurs!

Dacă eşti pasionat de televiziune, te regăseşti în activitatea de creare a emisiunilor, documentarelor, produselor on-line, nu ezita să îţi etalezi măiestria participând la concursul „Premiul Media ADAMI pentru diversitatea culturală în Europa de Est 2020”. Instituţia Publică Compania „Teleradio-Moldova” este partener al proiectului.

Eligibili pentru competiţie sunt: companiile de televiziune, studiourile de producţie, jurnaliştii independenţi, regizorii, producătorii şi alţi profesionişti din mass-media din cele şase ţări ale Parteneriatului Estic - Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova şi Ucraina.

Premiul ADAMI este acordat pentru cele mai bune programe de televiziune şi filme, precum şi proiecte on-line care abordează migraţia, integrarea, diversitatea etnică, religioasă şi culturală. Concursul constituie oportunitate unică pentru profesioniştii din media să-şi popularizeze producţiile audiovizuale pe arena internaţională, precum şi să-şi extindă relaţiile cu reprezentanţi ai canalelor de televiziune din alte ţări.

Deţinătorilor premiilor la fiecare din cele şase categorii li se va acorda şi câte un premiu bănesc sau grant. Pe lângă premiile principale, fiecărui participant la concursul ADAMI Media Prize cu experienţă jurnalistică i se oferă posibilitatea de a aplica la o bursă ADAMI, pentru un stagiu la o companie de televiziune occidentală de succes.

Termenul limită de depunere a cererilor de participare la concurs este 15 iulie 2020.

Premiul Media ADAMI se acordă la următoarele şase categorii:

1. Premiul Media ADAMI pentru programe TV şi filme cu tematică culturală şi de divertisment (ficţiune).

2. Premiul Media ADAMI în domeniul programelor şi filmelor informaţionale (non-

ficţiune).

3. Premiul Media ADAMI pentru emisiuni de ştiri şi scurtmetraje non-ficţiune. 4. Premiul Media ADAMI pentru tineri. 5. Premiul Media ADAMI Online pentru pagina web. 6. Premiul Media ADAMI Online pentru video online. Sunt eligibile lucrările difuzate sau publicate după 1 octombrie 2018.

Dacă aveţi materiale video despre diversitatea culturală, dar nu ştiţi de ce categorie aparţin, contactaţi-ne: office@adamimediaprize.eu sau +995 595474477 (viber, whatsapp, telegram) sau leonidmoraru@yahoo.com tel.+37379453900 (viber, whatsapp)

Pentru mai multe informaţii, accesaţi adamimediaprize.eu/competition-2020.

Comentarii