Ştirile Zilei

09 Aug. 2022 / 21:48

Seceta ameninţă sectorul zootehnic din Republica Moldova: Fermierii nu au cu ce hrăni animalele (VIDEO)

Preţul mic la lapte, costurile mari de întreţinere a fermelor de animale, dar şi deficienţa de nutreţuri a determinat mai mulţi antreprenori să îşi sacrifice animalele. În condiţii actuale, sectorul zootehnic ar putea ajunge în prag de colaps, iar Ministerul Agriculturii anunţă că pentru a susţine domeniul vor fi oferite subvenţii, transmite Moldova 1.

09 Aug. 2022 / 21:13

Circuaţia spre Odesa a fost sistată din cauza unui accident rutier

În atenţia călătorilor care au ales să traverseze frontiera prin PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe sau PTF Tudora-Starokazacie! Din cauza unui accident rutier, produs pe traseul Odessa-Reni, circulaţia cu acces la Odessa este sistată, informează Poliţia de Frontieră.

09 Aug. 2022 / 19:35

Formaţia Millenium a lansat piesa  „Ştii ce simte inima”. Producţia video a fost realizată prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generaţie (VIDEO)

După o lungă pauză, formaţia Millenium a reuşit să îşi surprindă admiratorii. De această dată cu videoclipul piesei „Ştii ce simte inima”. Aceasta este prima producţie video realizată prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generaţie, din industria creativă din Republica Moldova, informează Moldova 1.

09 Aug. 2022 / 11:04

Continuă ieftinirea carburanţilor. Benzina a ajuns sub 27 de lei

Miercuri, 10 august, benzina va fi mai ieftină cu 24 de bani, iar motorina – cu 23 de bani. Potrivit noilor preţuri-plafon, afişate de ANRE, un litru de benzină va costa 26 de lei şi 79 de bani. Astfel, preţul la benzină a ajuns la nivelul lunii aprilie curent.

09 Aug. 2022 / 10:05

Sfântul Mare Mucenic Pantelimon, sărbătorit pe stil vechi

Creştinii ortodocşi îl sărbătoresc, astăzi, pe stil vechi, pe Sfântul Mare Mucenic Pantelimon, tămăduitorul bolnavilor, numit şi Pintilie Călătorul. În popor se mai spune că din această zi, vara începe, treptat, să cedeze locul toamnei, informează MOLDPRES.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta