Ştirile Zilei

27 Noi. 2022 / 22:59

Remiză în meciul granzilor

Naţionalele Spaniei şi Germaniei au încheiat la egalitate partida din cadrul grupei E a Cupei Mondiale, scor 1-1. Marele meci a avut loc pe stadionul Al Bayt din oraşul Al Khor.

27 Noi. 2022 / 21:16

Peste 70 de antreprenori autohtoni şi-au expus produsele la târgul „Cămara Fest”

Peste 70 de antreprenori autohtoni şi-au expus produsele la tradiţionalul târg „Cămara Fest”, deschis în Parcul Alunelul din sectorul Buiucani al capitalei. Majoritatea fermierilor au venit cu recolta din acest an şi spun că astfel de iarmaroace sunt binevenite pentru promovarea micilor producători. Vizitatorii au spus că sunt mulţumiţi de calitatea produselor. La mare căutare au fost fructele şi legumele, mierea, cătina, dar şi fructele în ciocolată.

27 Noi. 2022 / 21:07

Croaţia a urcat pe primul loc în grupa F

Selecţionata Croaţiei a dispus de reprezentativa Canadei cu 4-1 într-un meci al grupei F al Mondialului, jucat pe Khalifa International Stadium din oraşul Ar-Rayyan.

27 Noi. 2022 / 19:22

Natalia Gavriliţa, după Consiliul Naţional Politic: PAS este un partid care va duce Republica Moldova în marea familie europeană

Guvernul, Parlamentul şi aleşii locali trebuie să lucreze mai mult ca oricând nu doar pentru a trece cu bine peste crizele momentului, ci şi pentru a accelera toate procesele necesare pentru ca Republica Moldova să devină un stat european modern. Declaraţia a fost făcută de prim-ministra şi prim-vicepreşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Natalia Gavrilita, după şedinţa de duminică a Consiliului Naţional Politic al formaţiunii.

27 Noi. 2022 / 18:18

Procuratura Anticorupţie a depus recurs la Curtea Supremă de Justiţie pe cazul lui Igor Dodon

Petru Iarmaliuc, procurorul anticorupţie care gestionează dosarul intentat pe numele lui Igor Dodon, a depus recurs la Curtea Supremă de Justiţie împotriva încheierii instanţei privind măsurile preventive aplicate şi prelungirea duratei lor, relatează Moldova 1.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Bună dimineaţa!

Vezi programul complet

Moldova 2

Fotbal.Campionatul Mondial 2022. JAPONIA -COSTA RICA . Repriza 1

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

Zbor liber

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

RETRO MUSIC

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta