Ştirile Zilei

06 Oct. 2022 / 22:50

Cel de-al doilea summit al Comunităţii Politice Europene va avea loc în Republica Moldova

Cel de-al doilea summit al Comunităţii Politice Europene va avea loc primăvara viitoare în Republica Moldova, a anunţat joi preşedinta ţării Maia Sandu. Potrivit şefei statului, propunerea de a găzdui reuniunea celor 44 lideri ai statelor şi regiunilor din Europa în ţara noastră „accentuează sprijinul univoc al partenerilor pentru parcursul şi viitorul european al ţării noastre”.

06 Oct. 2022 / 22:05

Joe Biden nu exclude o întâlnire cu Vladimir Putin la summitul G20

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, nu a exclus o întâlnire cu preşedintele rus, Vladimir Putin, la summitul G20 care va avea loc în noiembrie, la Bali, în Indonezia - „Rămâne de văzut”, a spus preşedintele american, potrivit Digi24.

06 Oct. 2022 / 21:38

Sheriff Tiraspol a pierdut meciul cu Real Sociedad

Sheriff Tiraspol a înregistrat a doua înfrângere la rând în faza grupelor Ligii Europei. Discipolii lui Stjepan Tomas au cedat în faţa lui Real Sociedad cu 0-2 în meciul disputat pe stadionul Zimbru din Chişinău.

06 Oct. 2022 / 21:29

Maia Sandu la Praga: „Ne alăturăm celor 43 de lideri europeni pentru a reafirma angajamentul nostru pentru pace”

Preşedinta Maia Sandu participă la prima sesiune a Comunităţii Politice Europene (CPE). Într-o postare pe Twitter, şefa statului a publicat o fotografie comună cu liderii prezenţi la eveniment şi a menţionat că Republica Moldova, alături de 43 de lideri europeni, îşi reafirmă angajamentul pentru pace, securitate şi energie accesibilă.

06 Oct. 2022 / 21:16

România ar putea intra în spaţiul Schengen până la sfârşitul anului (VIDEO)

România ar putea intra în spaţiul Schengen până la sfârşitul anului. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu există garanţii, dar România e poziţionată mult mai bine acum. Potrivit lui, Europa are nevoie de unitate, acest lucru a devenit clar odată cu invazia rusă în Ucraina şi se poate realiza doar prin aderarea României, Bulgariei şi Croaţiei la Schengen, relatează Moldova 1.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Bună dimineaţa!

Vezi programul complet

Moldova 2

Portrete în timp.S. Saca

Vezi programul complet

Radio Moldova

DIMINEAȚA CU RADIO MOLDOVA

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

RETRO MUSIC

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta