Ştiri

Sursa imaginii: Human Source

Ştiri / Comunicate TRM

10 Mar. 2023 / 19:06

Compania Teleradio-Moldova a început evaluarea performanţelor profesionale ale angajaţilor săi

Administraţia Companiei Teleradio-Moldova a început săptămâna curentă evaluarea performanţelor profesionale ale salariaţilor instituţiei. Acţiunea are loc în conformitate cu procedurile legale şi un regulament intern privind resursele umane care a fost stabilit în acest scop.

La etapa iniţială a procesului de evaluare, salariaţilor li se vor fixa obiective de performanţă şi termene de realizare a acestora. În primele săptămâni de evaluare administraţia Companiei poartă convorbiri în acest sens cu şefii de subdiviziuni, pentru ca ulterior aceştia, la rândul lor, să stabilească obiective de performanţă subalternilor lor. Obiectivele decurg din trei documente programatice: Strategia de dezvoltare a Companiei Teleradio-Moldova pentru anii 2023-2027, Caietul de sarcini pentru anul 2023 şi fişele de post ale salariaţilor.

La mijlocul anului va fi efectuată o evaluare intermediară a angajaţilor din perspectiva îndeplinirii obiectivelor lor profesionale, pentru ca la sfârşitul anului să fie realizată o evaluare finală a acestora.

Scopul procesului este identificarea nivelului de performanţă individuală a salariaţilor Teleradio-Moldova, care va determina fie promovarea şi recompensarea lor financiară, fie, în cazul unor prestaţii neperformante, sprijin suplimentar pentru creşterea profesională. Datele obţinute în cadrul procesului vor fi folosite pentru valorificarea resurselor umane ale Companiei.

Comentarii