Ştiri

Sursa imaginii: bbc.com

Ştiri / Comunicate TRM

30 Apr. 2023 / 09:25

Eurovision 2023 // Pasha Parfeni a avut prima repetiţie pe scena de la Liverpool. Interpretul promite un show spectaculos

Au mai rămas zile numărate până la prima semifinală a celui mai aşteptat show muzical, Eurovision Song Contest 2023. Pe 30 aprilie, Pasha Parfeni a avut prima repetiţie pe marea scenă de la Liverpool Arena. Interpretul promite un show spectaculos pentru seara de 9 mai. Conform caselor de pariuri, Republica Moldova are şanse mari să se califice în finală.

Pasha Parfeni şi echipa sa au participat la prima repetiţie pentru semifinala de pe 9 mai. Conceptul scenic este similar cu cel din cadrul finalei naţionale. Pe scenă sunt cei doi toboşari, flautistul şi back vocalistele, care poartă costume argintii şi un accesoriu imens sub formă de corn.

Au avut prima repetiţie şi reprezentanţii din alte nouă ţări. Este vorba despre: Serbia, Letonia, Irlanda, Norvegia, Portugalia, Croaţia, Malta şi Suedia.

Conform caselor de pariuri, Republica Moldova are şanse mari să se califice în finală, situându-se pe locul 6 în topul bookmakerilor.

Reamintim că Pasha Parfeni va evolua, alături de alţi 14 concurenţi, în semifinala de pe 9 mai. Pentru a obţine un loc în finala de pe 13 mai, ţara noastră va putea fi votată exclusiv prin televoting, cu indicativul 10. Este a doua oară când Pasha Parfeni reprezintă Republica Moldova la concursul Eurovision.

Interpretul a obţinut locul 11 în anul 2012 la Baku, Azerbaidjan, cu piesa Lăutar.

Comentarii