Ştiri

Sursa imaginii: madein.md

Postat de: trm.md

Ştiri / Economic

23 Ian. 2020 / 09:01

Expoziţia „Fabricat în Moldova” la cea de-a XIX-a ediţie

Peste 460 de antreprenori autohtoni îşi vor expune produsele la cea de-a XIX-a ediţie a Expoziţiei Naţionale „Fabricat în Moldova”- 2020, care va avea loc în perioada 29 ianuarie - 02 februarie. Participanţii la târg sunt din toate ramurile economiei naţionale. Pentru prima dată la eveniment participă 30 de companii autohtone care produc produse eco, certificate internaţional, relatează Moldova 1.

Agenda expoziţiei include mai multe evenimente, printre care prezentări ale brandurilor autohtone, forumuri economice bilaterale Moldova - România şi Moldova - Federaţia Rusă, mese rotunde pe teme precum economia verde, dar şi un forum Internaţional de afaceri, la care şi-au anunţat participarea 13 ţări şi sute de antreprenori autohtoni şi străini.

„Eu vreau să reamintesc sloganul pe care l-am avut anul trecut şi anul acesta: acasa, autentic, autohton. Scopul cel mai important este să susţinem şi să promovăm producatorul autohton pe piaţa locală în rândul consumatorilor locali, prin intermediul acelor vizite pe care le organizăm pentru partenerii străini, dar şi a forumurilor de afaceri şi a întâlnirilor bilaterale sa creştem exporturile produselor autohtone pe pieţele externe”, a menţionat Sergiu Harea, preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie.

Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova” 2020 este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, în parteneriat cu Agenţia de Investiţii şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

Comentarii