Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Economic

24 Noi. 2022 / 08:33

Premier Energy: Circa 10 mii de consumatori rămân deconectaţi de la reţeaua de electricitate

Furnizorul de energie electrică Premier Energy a anunţat că până în dimineaţa zilei de 24 noiembrie au fost reconectaţi peste 860 mii de consumatori din localităţile din centrul şi sudul ţării.

„În acelaşi timp, în legătură cu înrăutăţirea condiţiilor meteo din timpul nopţii manifestate prin ploi torenţiale şi vânt, s-au produs mai multe avarii în reţelele de medie tensiune, astfel încât la moment mai rămân fără tensiune aproximativ 10 mii de consumatori”, se arată în comunicatul furnizorului de energie electrică.

Compania menţionează că a mobilizat echipele sale de intervenţie pentru identificarea defectelor şi realimentarea consumatorilor râmaşi fără energie electrică.

„Înţelegem disconfortul din cauza lipsei de tensiune pe care consumatorii sunt nevoiţi să îl suporte. Reiterăm că această situaţie extrem de complicată a fost cauzată de bombardamentele din ţara vecină, sistemul electroenergetic al căruia este interconectat cu cel al ţării noastre”, se mai arată în comunicatul Premier Energy.

Comentarii