Ştiri

Sursa imaginii: captură video

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Eurovision

16 Mai 2022 / 13:32

Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov au venit cu un mesaj de mulţumire pentru fanii şi publicul lor: „Noi am făcut istoria, împreună cu voi” (VIDEO)

Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov au mulţumit publicului pentru susţinerea oferită la Eurovision Song Contest 2022. Într-o intervenţie LIVE pe pagina lor de Facebook, filmată în aeroport, Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov au spus că emoţiile cele mai mari le-au simtiţ pe scenă în timp ce întreaga Europă cânta în limba română, relatează Radio Moldova.„Noi am făcut istoria, împreună cu voi cu fanii noştri şi noi am simţit forţa publicului, poporului, muzicii. Trenuleţul a ajuns în casa şi inima fiecăruia. Sunt mândru s-a cântat în limba română, toată Europa a cântat în română: „ Hey ho! Let's go”. Trenuleţul nostru merge mai departe”, a relatat trupa Zdob şi Zdob şi fraţii Advahov pe pagina lor de Facebook.

Amintim că, reprezentanţii Republicii Moldova la Eurovision, Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov, s-au clasat pe locul 7, obţinând 14 puncte din partea juriului şi 239 de puncte de la votanţii din Europa, fiind a doua ţară care a obţinut cele mai multe puncte din partea publicului.

România s-a clasat pe locul 18 cu 65 de puncte. Iar câştigătoarea concursului Eurovision Song Contest 2022 este Ucraina cu piesa „Stefania”, acumulând 631 de puncte.

Comentarii