Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Internaţional

05 Apr. 2022 / 19:08

Cinci morţi şi cel puţin zece răniţi după ce un tren a lovit o camionetă în Ungaria /VIDEO/

Cinci persoane au murit şi cel puţin zece au fost rănite marţi dimineaţă în Ungaria după ce un tren a lovit o camionetă la o trecere la nivel cu calea ferată, ceea ce a dus la deraierea trenului, a anunţat poliţia într-un comunicat, potrivit AFP şi Reuters, citate de Agerpres.


"Cinci persoane au murit la faţa locului şi cel puţin zece au fost rănite", a precizat poliţia, adăugând că toate persoanele decedate erau pasageri ai camionetei, care era înregistrată în Ungaria şi transporta angajaţi spre locul de muncă.

Accidentul s-a produs în apropiere de oraşul Mindszent, nu de parte de frontiera cu Serbia, cu puţin timp înainte de ora locală 07:00. Trenul a deraiat sub impactul coliziunii.

Conform companiei feroviare naţionale ungare MAV, camioneta s-a angajat într-o trecere la nivel cu calea ferată în ciuda semnalelor care anunţau venirea trenului.

"În tren se aflau 22 de pasageri. Doi au fost grav răniţi, iar opt au suferit răni minore", a transmis MAV într-un comunicat.

În fotografii postate pe site-uri de ştiri se văd trenul răsturnat, precum şi un elicopter-ambulanţă şi mai multe maşini de salvare sosite la faţa locului.

Comentarii