Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Moldova 1 Promo

22 Sep. 2022 / 19:32

Începe ziua cu „Bună Dimineaţa”, la Moldova 1

Vineri, la prima oră, vă aşteptăm în faţa micilor ecrane, la matinalul „Bună Dimineaţa”. Daniela Crudu şi Ion Jalbă sunt gata, ca de fiecare dată, să-ţi ofere energia lor pozitivă şi să te încarce cu bună dispoziţie pentru întreaga zi!

Pe 23 septembrie este marcată Ziua internaţională a curăţeniei. Cu această ocazie vom analiza cele mai frecvente greşeli pe care le facem atunci când facem ordine în casă.

Recent fost deschis un atelier de producere a mobilierului şcolar. Mai multe despre asta ne va povesti directorul Centrului de Excelenţă în Construcţii, Valeriu Pelivan.

Sportivul Armatei Naţionale, căpitan Dmitrii Sîrbu, l-a învins pe luptătorul turc Mehmet Yalcin în Turneul Internaţional Fea Championship, care a avut loc data de 17 septembrie, curent, la Chişinău. Victoria a fost obţinută în prima rundă, prin knockout. Mai multe despre această experienţă ne va povesti chiar Dmitrii Sîrbu.

Vom vorbi în această ediţie şi cu artista Virginia Negru şi Serghei Golovnea, ambii co-organizatori ai „Festival Dance Contact”.

„Bună Dimineaţa” poate fi urmărită vineri, 23 septembrie, de la ora 07:00 în direct, la Moldova 1 sau online, pe www.trm.md.

Comentarii