Ştiri

Sursa imaginii: imagine simbol/gov.md

Postat de: Ecaterina Arvintii

Ştiri / Moldova 1 Promo

23 Noi. 2022 / 11:57

/LIVE/ Guvernul, reunit în şedinţă, la Edineţ. Află ce decizii iau autorităţile centrale, în direct, pe TRM.MD

Cabinetul de miniştri se întruneşte astăzi, 23 noiembrie, cu începere de la ora 12:00, în şedinţă, la Edineţ. Pe ordinea de zi a şedinţei figurează mai multe decizii de importanţă majoră pentru locuitorii din Nordul Republicii. Între acestea: va fi semnat un Acord de împrumut în valoare de 25 de milioane de euro dintre Republica Moldova şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi va fi aprobat şi Acordul dintre Republica Moldova şi Regatul Belgiei privind angajarea remunerată în câmpul muncii a unor categorii de membri ai familiilor personalului misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare.


Aceasta este a patra şedinţă a cabinetului de miniştri desfăşurată în teritoriu. Anterior, miniştrii s-au întrunit în şedinţă la Bălţi, Cahul şi Ungheni, relatează Radio Moldova Actualităţi. Anterior, prim-ministra Natalia Gavriliţa a precizat că această practică va deveni o tradiţie.

Analiştii politici au declarat anterior că prin astfel de şedinţe, actuala Guvernare arată un interes pentru problemele cu care se confruntă mai multe regiuni importante ale ţării.

Urmăreşte şedinţa Guvernului în direct pe TRM.MD şi află primul, din surse sigure, ce decizii iau autorităţile centrale!

Comentarii