Ştiri

Sursa imaginii: EBU

Postat de: Ana Stegarescu

Ştiri / Moldova 1 Promo

10 Mai 2023 / 12:00

Pasha Parfeni, recunoscător publicului care l-a votat în semifinală. „Mi-aţi dat aripi”

Emoţiile delegaţiei Republicii Moldova au fost la cote maxime aseară. Pasha Parfeni a reuşit să se califice în Marea Finală Eurovision Song Contest 2023. Interpretul a mulţumit persoanelor care au apreciat prestaţia Moldovei şi i-au oferit şansa să evolueze în etapa finală a concursului.

Pe reţelele de socializare, Pasha Parfeni şi-a exprimat recunoştinţa pentru publicul care l-a susţinut necontenit.

„Toată dragostea şi recunoştinţa mea, din partea echipei mele, pentru toţi cei care aţi votat astăzi pentru Moldova! Mi-aţi dat aripi şi o mare şansă de a continua aventura noastră la Eurovision 2023”*.

La conferinţa de presă la care au participat cei 10 finalişti ai primei semifinale, Pasha Parfeni a mulţumit celor care i-au fost alături.

„Le mulţumesc oamenilor care m-au votat, au votat Moldova şi mesajul piesei Soarele şi Luna”.

De asemenea, în cadrul conferinţei, finaliştii au tras la sorţi partea în care vor evolua în Finala de sâmbătă. Astfel, Pasha Parfeni va urca pe scenă în a doua parte a show-ului de pe 13 mai. Alături de ţara noastră, în a doua jumătate a Finalei vor evolua Croaţia, Cehia, Israel şi Norvegia.

Joi, 11 mai are loc a doua semifinală, unde 16 ţări, printre care şi România, vor lupta pentru un loc în Finala de pe 13 mai. Ţările cu cele mai mari şanse de câştig în topul caselor de pariuri sunt Suedia, Finlanda şi Ucraina.

Comentarii