Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Lina Lungu

Ştiri / Moldova 1 Promo

22 Iun. 2022 / 22:05

Pregătim gyoza - colţunaşi chinezeşti, în studioul „Cine vine la noi?”

Joi, 23 iunie, vă aşteptăm la o nouă ediţie a emisiunii „Cine vine la noi”. Li Beier, lector de limbă chineză la Institutul Confucius ULIM va veni împreună cu studenţii săi şi va pregăti gyoza – colţunaşi chinezeşti. Vom discuta despre activitatea ei în Republica Moldova, despre limba chineză, tabăra de vară pentru studenţii şi elevii moldoveni, ce se va desfăşura în China. Fiţi alături de noi, de la ora 17:30.

Nu vom lăsa în umbră nici colţunaşii moldoveneşti, de aceea am invitat-o pe Tatiana Lazăr-Cepoi, producătoare Moldova 1, să ne gătească aceste gustoşenii, după reţeta proprie.

Cu preşedinta fundaţiei „Plaiul Soarelui”, Aurica Antonova, vom discuta despre inaugurarea, pe 25 iunie la Rezina, a unei case destinate activităţilor pentru copii şi adulţi cu sindromul Down.

Avocatul Iulian Rusanovschi, preşedinte AO „Monumentum”, ne va vorbi despre restaurarea monumentului de la Floreşti, ridicat în 1924 în cinstea jandarmilor care au căzut la datorie, în urma unei răscoale bolşevice. Lângă monument a fost organizat un cimitir militar cu 301 soldaţi români, căzuţi în luptele de eliberare a Basarabiei. Monumentul distrus în 1945 a fost refăcut de asociaţia „Monumentum”.

Astrologul şi numerologul Tania Toho-Păduraru vine să ne informeze despre energia feminină, forţa  şi dinamismul femeii de succes.

Urmăriţi emisiunea „Cine vine la noi?” joi, de la ora 17:30 în direct, la Moldova 1 sau online, pe www.trm.md.

Comentarii