Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Popa Irina

Ştiri / Moldova 1 Promo

18 Mai 2019 / 13:40

Urmăriţi marea finală a concursului Eurovision Song Contest 2019, în direct la Moldova 1

Sâmbătă, 18 mai, cu începere de la ora 22:00, postul public de televiziune Moldova 1 va transmite, în direct, finala concursului Eurovision Song Contest 2019.

În cadrul evenimentului vor evolua reprezentanţi din 26 de ţări. Doar unul dintre ei va fi desemnat învingător al concursului internaţional de muzică „Eurovision Song Contest 2019”.

Amintim că, reprezentanta Republicii Moldova, Anna Odobescu nu a obţinut voturile necesare din partea juriului, dar şi a publicului pentru a se clasa în marea finală.

Eurovision Song Contest este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union, cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Difuzat fără întrerupere timp de peste 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi urmărite programe de televiziune din lume.

Amintim că Republica Moldova, până în prezent a fost reprezentată la Eurovision Song Contest de către Zdob şi Zdub, Natalia Gordienko, Natalia Barbu, Geta Burlacu, Nelly Ciobanu, DoReDos, Olia Tira, Pasha Parfeni, Aliona Moon, Cristina Scarlat, Eduard Romanyuta, Lidia Isac şi Sun Stroke Project, trupa care de altfel a obţinut cel mai bun scor al Moldovei până la ora actuală, clasându-se pe poziţia a treia.

IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) este pentru al 15-lea an consecutiv organizatorul naţional al concursului Eurovision Song Contest, iar toate cele trei spectacole pot fi urmărite în direct la Moldova 1, Radio Moldova şi on-line pe TRM.MD.

Toate informaţiile despre selecţia naţională Eurovision 2019 pot fi aflate AICI.

Show-ul va fi transmis în direct de Moldova 1, Radio Moldova şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii