Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Politic

05 Iul. 2022 / 19:03

Opinia analistului politic Ion Tăbârţă cu privire la organizarea şedinţei Cabinetului de miniştri la Bălţi

Prin organizarea şedinţei cabinetului de miniştri la Bălţi, actuala Guvernare arată un interes sporit şi pentru problemele cu care se confruntă mai multe regiuni importante ale ţării, a declarat pentru Radio Moldova, analistul politic, Ion Tăbârţă. El a precizat că proiectele incluse pe ordinea de zi a şedinţei de mâine vizează adoptarea unor decizii importante pentru municipiul Bălţi, relatează Moldova 1.

„Pe lângă aspectele politice şi de imagine se referă şi la problemele care se întâmplă în municipiul Bălţi. Este o localitate de regulă unde se votează partidele de stânga, politicienii de stânga, însă totodată în aşa mod guvernarea vrea să se apropie de anumite localităţi din Republica Moldova ca să transmită acest semnal, că  la nivel de ţară încearcă să se găsească decizii pentru localităţile care au anumite probleme sau decizii care se referă la aceste localităţi”, a relatat expertul Ion Tăbârţă.

Amintim că prima şedinţă a Guvernului desfăşurată la Bălţi a avut loc în anul 2012, atunci când prim-ministru era Vlad Filat.

Comentarii