Publicitate

Studioul din capitală care te transpune în magia Crăciunului

În perioada sărbătorilor de iarnă aveţi un motiv în plus să creaţi amintiri frumoase cu familia pe care să le captaţi totodată şi în fotografii. Şi cum altfel, dacă nu într-un studio desprins din basmele de iarnă, cu cele mai colorate decoraţiuni, recuzită specifică, şi alături de un fotograf care să surprindă aceste momente magice.

Cu fiecare an avem tendinţe şi în decoraţiunile de Crăciun, astfel că studiourile foto din capitală sunt dotate în decoruri moderne şi care să satisfacă toate preferinţele clienţilor.

În studioul Dianei Muntean puteţi găsi atât zone în care să vă transpuneţi în ţara lui Moş Crăciun, cât şi colţişoare pentru clipe calde şi liniştite cu familia, pentru o lectură calitativă şi ciocolată caldă. Aici aveţi parte de 90 de m2 de poveste.

„Am creat un loc pe care îl visam din copilărie, cu jucării roşii şi aurii, un cămin cald unde să stăm cu toată familia, un colţişor de bucătărie unde să preparăm cei mai dulci biscuiţi, şi cel mai important, am adus mai aproape de noi poarta magică a lui Moş Crăciun, prin care acesta poate intra în fiecare casă, indiferent unde se află şi indiferent de cine stă după ea. În preajma sărbătorilor cu toţii trebuie să aşteptăm ca Moş Crăciun să bată în acea uşă şi să intre cu sacul plin de cadouri, sau plin cu emoţii, aici decidem noi”, menţionează creatoarea studioului Diana Muntean.

Deşi, în toate studiourile din capitală e forfotă mare în această perioadă, trebuie să fim selectivi şi atenţi atunci când alegem locul în care să facem şedinţe foto. E important ca specificul studioului să coincidă cu viziunea clienţilor, iar fotograful să poată reda emoţiile de după cadru.

Pe lângă decorul deosebit amenajat în tematica sărbătorilor de iarnă, în studioul Dianei Muntean puteţi realiza shootinguri publicitare, şedinţe foto new born, de cuplu, familie şi altele. Mai mult de atât, aici nu mai trebuie să căutaţi un fotograf profesionist, pentru că aceste este deja pe loc, cu o experienţa de peste şase ani în domeniu.

Iată aici câteva sfaturi înainte de a alege un studio pentru şedinţele foto:

  1. Analizează conţinutul de pe reţelele de socializare ale studioului;
  2. Selectează zonele în care ai vrea să se petreacă şedinţa foto;
  3. Alege vestimentaţia potrivită în tematica studioului, ca să se creeze o armonie, sau informează-te dacă studioul respectiv are ţinute în chirie pentru tine şi întreaga familie;
  4. Selectează de pe aplicaţii modele de fotografii pe care ai vrea să le realizezi în timpul şedinţei;
  5. Planifică un timp exact pentru fiecare zonă selectată;
  6. Discută cu fotograful înainte de şedinţă despre ideile pe care le ai şi pe cele care aveţi de gând să le realizaţi în comun;
  7. Înainte de şedinţa foto petrece timp frumos cu familia sau apropiaţii pentru a crea dispoziţie bună şi a o menţine pe tot parcursul sesiunii foto.

Studioul foto Diana Muntean se află pe adresa Alba Iulia 75, iar rezervările le puteţi face la nr de telefon: 060337840!
Fotografiile făcute de Diana Muntean pot fi accesate pe paginile de Facebook şi Instagram ale studioului.