Ştiri

Sursa imaginii: poliţia.md

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Regional

28 Iun. 2022 / 12:18

Accident grav în raionul Rezina: Două persoane au decedat

Două persoane au decedat într-un grav accident rutier în satul Ţahnăuţi, raionul Rezina. Preliminar, oamenii legii au stabilit că şoferul de 22 de ani, fără permis de conducere, se afla la ghidonul unei motociclete şi avea ca pasageră o tânără de 26 de ani. Acesta nu a ţinut cont de situaţia rutieră şi anume drum acoperit cu prundiş, iar ca rezultat s-a tamponat în bordura de pe marginea carosabilului, ulterior fiind proiectat într-un pilon electric şi un gard din beton.

În urma impactului, ambele persoane au decedat la faţa locului până la sosirea ambulanţei .

Potrivit poliţiei, în luna mai, conducătorul aceleiaşi motociclete a fost sancţionat pentru încălcarea Regulamentului circulaţiei rutiere, cu reţinerea unităţii de transport la parcarea specială, însă asta nu l-a oprit să urce din nou pe motocicletă sau să se echipeze cel puţin cu casca de protecţie.

De la începutul anului, pe teritoriul ţării, s-au produs 118 accidente cu implicarea motocicletelor, în urma cărora 9 persoane au decedat, iar 110 au suferit diverse traumatisme.

Totodată, în aceeaşi perioadă au fost documentate 4824 de încălcări comise de către motociclişti. 990 de unităţi de transport au fost duse la parcarea specială

Comentarii