Ştiri

Sursa imaginii: poliţia.md

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Regional

05 Aug. 2022 / 14:15

Carambol la Drochia: Un şofer beat a provocat un accident, în care au fost avariate cinci maşini şi rănite nouă persoane

Nouă pietoni au fost tamponaţi noaptea trecută în localitatea Sofia din raionul Drochia, în urma unui accident rutier. Potrivit poliţiei, toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spitalul raional.

Poliţiştii au stabilit preliminar că un tânăr de 27 de ani, în circumstanţe necunoscute, a accidentat vehiculul de marca Opel care staţiona regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior fiind proiectat într-un alt automobil Škoda, care, la fel, era parcat regulamentar. Ulterior, Şkoda a lovit  alte două vehicule de marca Toyota parcate în preajmă.

În urma accidentului rutier au fost tamponaţi 9 pietoni care se aflau în adiacentul unui local din localitatea Sofia raionul Drochia, aceştia fiind cu vârste cuprinse între 19 şi 54 de ani. În urma impactului, toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportaţi la spitalul raional Drochia.

Conducătorul automobilului Renault, a fost supus testării alcoolscopice în rezultatul căreia s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentraţie de 0, 77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pe caz a fost iniţiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanţelor accidentului rutier şi primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.Comentarii