Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Regional

01 Iul. 2022 / 19:12

UPDATE Doi copii şi doi adulţi s-au înecat într-un iaz din raionul Comrat

Update ora 21:38: Conform ultimelor informaţii operative către orele 19:18 scafandrierii IGSU au recuperat din apa iazului Meşeni corpul neînsufleţit a unui bărbat, care s-a înecat în urma accidentului pe apă. La faţa locului a intervenit echipa de scafandrieri din cadrul Direcţiei Regionale Căutare Salvare nr.1 din municipiul Chişinău. Lucrările de căutare subacvatice a altor două persoane vor continua în dimineaţa zilei de 2 iulie.

Ştirea iniţială: Patru persoane, inclusiv doi copii s-au înecat în iazul Meşeni din raionul Comrat, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat. Totul s-a întâmplat în această după amiază. Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 16:23.

Imediat pentru efectuarea lucrărilor de căutare subacvatică au intervenit salvatorii şi scafandrierii din Detaşamentul Salvatori şi Pompieri Comrat.  Ajunşi la faţa locului angajaţii IGSU au observat corpul minorului pe suprafaţa apei.

Copilul decedat în vârstă de 2.5 de ani a fost extras de salvatori la 20 metri de la barcă gonflabilă inversată. La moment scafandrierii continuă lucrările de căutare subacvatică pentru a recupera alte trei persoane care se presupune că s-ar fi înecat.

Cauza şi circumstanţele accidentului pe apă urmează a fi stabilite de organele de resort.

Comentarii