Ştiri

Sursa imaginii: politia.md

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Regional

08 Aug. 2022 / 12:34

Făleşti: Un bărbat a decedat în urma unui grav accident în localitatea Pietrosu

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a decedat în urma unui grav accident în localitatea Pietrosu, raionul Făleşti. Potrivit poliţiei, oamenii legii au fost alertaţi dimineaţă în jurul orei 07:25 de către un trecător, care a comunicat că la ieşirea din localitate a fost observată o motocicletă avariată, iar în preajmă se află o persoană decedată.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că la 7 august curent, în jurul orei 20:30 conducătorul motocicletei, locuitor al satului Pietrosu, având ca pasager un alt consătean de 52 de ani se deplasau pe traseul din localitate, ajungând în curbă, a pierdut controlul ghidonului şi s-au tamponat într-un copac.

În urma impactului, conducătorul vehiculului a decedat pe loc, iar pasagerul a părăsit locul accidentului rutier.

Potrivit poliţiei, vehiculul implicat în accident nu era înregistrat corespunzător, iar victima a fost documentată anterior pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, dar şi pentru alte încălcări admise în traficul rutier.

Astfel, urmează a fi efectuată expertiza medico-legală, care va stabili dacă conducătorul motocicletei s-ar fi urcat băut la volan.

Pe acest caz a fost iniţiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Comentarii