Ştiri

Sursa imaginii: facebook.com/Maia Sandu

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Regional

22 Iun. 2022 / 10:30

Maia Sandu, în vizită în raionul Rezina: „Avem nevoie de unitate pentru a rezista provocărilor curente”

Problemele cu care se confruntă ţara noastră: preţurile la energie şi carburanţi, riscurile de securitate alimentară şi militară, dar şi importanţa dezvoltării locale pentru crearea locurilor de muncă în regiuni. Toate acestea au fost discutate de preşedintele Maia Sandu cu primarii şi localnicii din satele Pecişte şi Ţareuca din raionul Rezina.

Maia Sandu a menţionat că oamenii sunt îngrijoraţi de războiul din Ucraina, iar „aşteptarea cea mai mare a oamenilor este o justiţie corectă, care să penalizeze cu hotărâre încălcarea legii şi delapidarea banului public”.

„Le-am vorbit cetăţenilor despre acţiunile pe care le întreprindem pentru a păstra pacea şi liniştea în ţară, despre reformele pornite şi i-am îndemnat să rămânem uniţi şi solidari. Avem nevoie de unitate pentru a rezista provocărilor curente şi a ne realiza planurile de viitor - să schimbăm la faţă satele noastre, să modernizăm şcolile şi spitalele, să aducem servicii publice de calitate în localităţi şi să facem, astfel, mai bună viaţa de zi cu zi a oamenilor”, a relatat Maia Sandu.
Comentarii