Ştiri

Sursa imaginii: politia.md

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Regional

27 Iun. 2022 / 11:00

Reglări de conturi între două grupări, pe traseu. Poliţia a identificat şi reţinut toţi bărbaţii implicaţi

Duminică, 26 iunie, în jurul orei 17:40, poliţiştii din Basarabeasca au fost anunţaţi că în secţia internare a fost preluat un bărbat cu o plagă în regiunea pieptului. Acesta este locuitor al mun. Chişinău şi a comunicat iniţial că rana a obţinut-o în urma unei căderi pe o rangă metalică.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit, preliminar, că acesta a fost implicat într-un conflict care s-a iscat între mai multe persoane. În timpul discuţiilor s-a stabilit că ar fi fost vorba despre un conflict declanşat câteva zile mai devreme, la 24 iunie, între un prieten de-al victimei şi un cetăţean din Basarabeasca.

După conflict, prietenul victimei a revenit în Chişinău, după care s-a întors în Basarabeasca, la 26 iunie, cu scopul de a se răzbuna, fiind însoţit de încă 3 prieteni de-ai săi, printre care şi victima.

Ajunşi la destinaţie, bărbaţii l-au bătut pe locuitorul oraşului Basarabeasca, după care au urcat în automobil şi au plecat. Bărbatul maltratat a urcat la ghidonul unei motociclete şi a pornit după cei care l-au bătut, luând cu el şi o rangă metalică.

În timpul deplasării, la un moment dat, automobilul a tamponat din spate motocicleta, şoferul inversându-se şi primind traume neînsemnate. Prelungind deplasarea, automobilul a fost zărit de un alt locuitor al oraşului Basarabeasca care observând că se deplasează haotic şi suspectând că la volan s-ar putea afla cineva în stare de ebrietate, s-a luat după acel automobil pentru a-l stopa. La ieşirea din oraşul Basarabeasca, toţi şoferii au fost zăriţi de prietena motociclistului, la rândul ei suspectând că s-a întâmplat ceva grav, a urcat în maşină şi a pornit după ei.

În apropierea satului Iserlia, şoferii reuşesc să stopeze maşina celor 4 bărbaţi. Bărbatul care avea o rangă metalică la el a deteriorat sticlele automobilului şi a înfipt pe unul dintre bărbaţi în regiunea pieptului, cel din urmă fiind ulterior internat în spital.

Toate persoanele implicate în conflict au fost identificate şi aduse la Inspectoratul de poliţie pentru a fi documentate.

Bărbaţii sunt cercetaţi penal pentru huliganism agravat.

Comentarii