Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Social

08 Apr. 2021 / 11:03

„Dăruim din inimă”: Moldoveni din Canada, în ajutorul famililor social-vulnerabile

Deşi sunt departe de casă, îşi trăiesc evenimentele de la distanţă şi mereu cu gândul la baştină. Puţinul pe care-l au îl împart cu cei aflaţi în dificultate. Vorbim de mai mulţi conaţionali de-ai noştri stabiliţi în Canada, care în preajma Sfintelor Sărbatori de Paşte vor bucura cu daruri mai multe familii din Moldova.

Potrivit jurnalistei Ludmila Alexei, campania capătă proporţii şi mai mari şi culege doar cuvinte de mulţumire pentru dragii noştri concetăţeni.

„Campania noastră capată proporţii şi mai mari. Donaţiile continuă să vină şi în aproape zece zile de campanie suma donaţiei a ajuns la peste trei mii de dolari, ceea ce înseamnă un rezultat bun şi convingător. Cel puţin zece familii vor avea parte de surprize în preajma sfintelor sărbători de Paşte”, menţionează Ludmila Alexei.

Proiectul „Dăruim din inimă” este o initiaţivă caritabilă a unor concetăţeni de-ai noştri din nordul continentului american care vin în ajutorul câtorva familii social-vulnerabile, cu mulţi copii din mediul rural.

Campania este organizată în parteneriat cu Postul Naţional de Radio.

 

 

Comentarii