Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Social

23 Noi. 2022 / 12:45

Maia Sandu: „Gruparea coruptă, care a preluat abuziv Aeroportul în 2013, a suferit astăzi o înfrângere”

Autorităţile Republicii Moldova vor continua să reformeze sectorul justiţiei, astfel încât „hoţii şi corupţii” să întoarcă toate activele furate de la stat şi cetăţeni. Este reacţia şefei statului, Maia Sandu, la decizia magistraţilor Curţii de Apel, care s-au pronunţat în favoarea reîntoarcerii Aeroportului Internaţional Chişinău în proprietatea statului.

„Felicit toată echipa implicată în procesul de recuperare a Aeroportului. Gruparea coruptă, care a preluat abuziv Aeroportul în 2013, iar în ultimele luni încearcă să destabilizeze situaţia din ţara noastră, de teamă că va pierde cele furate, a suferit astăzi o înfrângere”, a adăugat Maia Sandu.

Amintim că decizia privind rezilierea contractului de concesiune a Aeroportului Internaţional Chişinău a fost anunţată astăzi şi este una definitivă, a menţionat Ministrul Justiţiei Sergiu Litvinenco. De cealaltă parte purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Chişinău, Rodica Rusu a declarat pentru Radio Moldova că decizia adoptată astăzi este una ilegală. Potrivit ei, în scurt timp decizia va fi atacată necondiţionat la Curtea Supremă de Justiţie, întrucât nu există motive întemeiate pentru rezilierea contractului de concesiune.
 

Comentarii