Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

20 Iun. 2020 / 10:27

Trafic suspendat pe mai multe străzi din capitală

De astăzi dimineaţa şi până mâine la 20:00 este suspendat traficul rutier pe str. A. Puşkin, pe tronsonul str. Bucureşti – str. A. Şciusev. Măsura este luată în contextul desfăşurării de către Termoelectrica a lucrărilor de reabilitare a reţelelor termice, informează Primăria Chişinău.

De asemenea, până la 20:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Ion Inculeţ, în contextul executării lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică de Î.C.S. „Premier Energy".

În perioada 20-22 iunie 2020, va fi suspendat traficul rutier la intersecţia V. Pârcălab şi str. M. Kogălniceanu. Măsura este luată în contextul desfăşurării de către S.A. „Apă-Canal Chişinău" a lucrărilor de reabilitare a apeductului din zonă.

Totodată, se suspendă traficul rutier şi cel pietonal, în perioada 19-30 iunie, pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Mitropolit Varlaam şi str. Columna, în contextul desfăşurării lucrărilor de reabilitare a utilităţilor din zona istorică a oraşului în cadrul Pachetului II (BERD, BEI).

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunţată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească această zonă.

 

Comentarii