Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

15 Aug. 2022 / 16:49

Chelsea şi Tottenham Hotspur au remizat spectaculos în Premier League

Au sărit scântei la finalul derby-ului londonez dintre Chelsea şi Tottenham Hotspur din etapa a doua a campionatului Angliei. Antrenorii Thomas Tuchel şi Antonio Conte au fost la un pas de bătaie. Imediat după fluierul final, cei doi au dat mâna şi tehnicianul italian a vrut să plece, însă a rămas agăţat de braţul germanului, furios de victoria ratată de echipa sa chiar pe final de meci, relatează Moldova 1.

Conte şi Tuchel au strigat unul la celălalt, iar jucătorii şi membrii staff-urilor tehnice au intervenit pentru a-i despărţi. Arbitrul le-a arătat ambilor antrenori cartonaşul roşu, ceea ce înseamnă că ei nu vor fi prezenţi pe banca tehnică în următoarea etapă. De fapt, încă spre finalul primei reprize cei doi tehnicieni fuseseră avertizaţi de arbitru cu câte un cartonaş galben. Disputa dintre Chelsea şi Tottenham Hotspur a fost una spectaculoasă şi s-a încheiat cu scorul de 2:2.

Kalidou Koulibaly de la gazde a marcat în prima repriză, iar oaspeţii au egalat prin Pierre-Emile Hojbjerg în minutul 68. „Aristocraţii" au revenit în avantaj graţie golului înscris de Reece James, însă în al 6-lea minut de prelungiri "Spurs" au smuls un punct. Harry Kane a marcat după un corner. Chelsea şi Tottenham Hotspur au câte patru puncte acumulate după două etape în Premier League.

Comentarii