Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Sport

21 Sep. 2022 / 19:55

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova va disputa un meci în Liga Naţiunilor

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova va disputa mâine un meci de „totul s-au nimic” în Liga Naţiunilor. „Tricolorii” noştri se vor confrunta cu echipa similară a Letoniei şi au nevoie doar de victorie pentru a rămâne în cărţi pentru clasarea pe primul loc în grupa D1, relatează Moldova 1.

„Tricolorii” vor avea o misiune dificilă la Riga. Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova nu este deloc favorită în meciul cu Letonia, şi nici statistica nu e de partea reprezentativei ţării noastre. Cele două selecţionate au disputat până acum patru partide directe, în care balticii au obţinut trei victorii, iar „tricolorii”,  doar una.  

Al cincilea meci direct cu Letonia este unul decisiv pentru Republica Moldova. Pentru a mai spera la primul loc în grupa D1 a Ligii Naţiunilor şi promovarea în eşalonul valoric imediat superior, ai noştri trebuie să câştige obligatoriu confruntarea de la
Riga, dar şi pe cea din ultima etapă, cu Liechtensteinul, cu condiţia ca selecţionata baltică să nu învingă în deplasarea din Andorra.

Meciul Letonia - Republica Moldova din cadrul penultimei etape a Ligii Naţiunilor e programat pe 22 septembrie, pe stadionul „Skonto” din Riga, cu începere la ora 19:00. Trei zile mai târziu, „tricolorii” vor juca pe teren propriu cu Liechtensteinul, de la ora 16:00.

 

Comentarii