Ştiri

Sursa imaginii: FCSB Bucureşti

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

15 Aug. 2022 / 13:18

Fotbalistul Vadim Raţă a debutat la noua sa echipă, FCSB Bucureşti (VIDEO)

Fotbalistul moldovean Vadim Raţă a debutat la noua sa echipă, FCSB Bucureşti! Mijlocaşul transferat acum câteva zile de la FC Voluntari la clubul din capitala României, a jucat o repriză în meciul cu Chindia Târgovişte din etapa a cincea a Superligii. Raţă a fost titular, dar înlocuit la pauză. Meciul a fost unul de-a dreptul dramatic, informează Moldova 1.

Chindia a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 7 după eliminarea lui Cristian Neguţ. Chiar şi aşa, echipa-oaspete a marcat de două ori în prima repriză într-un interval de doar 6 minute prin Popadiuc şi Popa. După pauză, FCSB-ul a avut o revenire de senzaţie. Andrei Cordea a redus din handicap deja în minutul 49, iar peste şase minute tot el a restabilit egalitatea. Golul victoriei bucureştenilor a fost înscris cinci minute mai târziu de estonianul Joonas Tamm.

Campioana României, CFR Cluj-Napoca, a suferit a doua înfrângere în actuala ediţie de campionat. Clubul ardelean a pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei moldoveneşti FC Botoşani, scor 0:1. Într-o altă partidă, CS Universitatea Craiova a învins pe CS Mioveni cu acelaşi scor. După cinci etape, FC Botoşani este lider cu 11 puncte. Cu două puncte mai puţin, CFR-ul împarte cu Rapid Bucureşti locurile 2 şi 3.

Comentarii