Ştiri

Sursa imaginii: fmf.md

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

04 Aug. 2022 / 18:05

Jucătorii echipei naţionale de fotbal pe plajă a Republicii Moldova, premiaţi de Igor Grosu (VIDEO)

Jucătorii echipei naţionale de fotbal pe plajă a Republicii Moldova au fost premiaţi de către preşedintele Parlamentului, Igor Grosu. Distincţiile au fost oferite în semn de înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru rezultate remarcabile şi contribuţii substanţiale în dezvoltarea sportului din ţara noastră, relatează Moldova 1.

După ce a câştigat pentru al doilea an la rând Campionatul European la fotbal pe plajă, Divizia B, selecţionata a fost invitată la Parlament. Sportivii şi antrenorii au primit diplome de gradul I din partea preşedintele Legislativului, Igor Grosu.

 „Bucuria noastră este bucuria tuturor. Voi aţi făcut istorie, aţi demonstrat că o ţară mică poate veni cu o echipă cu caracter. Voi sunteţi modele pentru tinerii noştri că este posibil. Încă o dată felicitări şi Hai Moldova! Bravo!”, a relatat Igor Grosu.

„Sperăm că acest gen de fotbal să se dezvolte în continuu şi să ne mândrim cu rezultatele băieţilor noştri şi le dorim succes în continuare”, a menţionat preşedintele FMF, Leonid Oleinicenco.

Graţie triumfului recent, echipa naţională a Republicii Moldova şi-a asigurat un loc în elita fotbalului pe plajă. Anul viitor, „Tricolorii” vor evolua în Divizia A a Campionatului European.

Comentarii