Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Sport

18 Aug. 2022 / 13:53

Liga Europei: Sheriff Tiraspol va juca astăzi împotriva Pyunik Erevan

După trei tururi preliminare parcurse în Liga Campionilor, Sheriff Tiraspol îşi continuă periplul european în Liga Europei. În această seară, de la ora 20:00, „galben-negrii” vor juca meciul tur din play-off contra campioanei Armeniei, Pyunik Erevan, informează Moldova 1.

Antrenorul „viespilor”, tehnicianul croat Stjepan Tomas i-a scos de pe lista UEFA, pentru această dublă manşă, pe portarul ghanez Razak Abalora, fundaşul grec Stefanos Evanghelu, apărătorul de bandă din Trinidad şi Tobago Keston Julien, mijlocaşul albanez Regi Luşkia şi extrema dreptă braziliană Vitor Pernambuco. În schimb, noua achiziţie, portarul ucrainean Maksim Koval ar putea debuta în această seară la campioana Republicii Moldova.

„Cred că Pyunik este o echipă puternică, dacă a eliminat-o din Liga Campionilor pe CFR Cluj. Acest lucru spune multe despre echipa din Erevan. I-am urmărit şi în dubla cu Crvena Zvezda, iar diferenţa de scor nu reflectă cele întâmplate în teren”, a menţionat Stjepan Tomas. 

Meciul Pyunik Erevan - Sheriff Tiraspol va fi arbitrat de către spaniolul Alejandro José Hernández Hernández. 

De când participă în cupele europene inter-cluburi, Sheriff-ul a jucat de 4 ori în grupele Ligii Europei, iar în stagiunea trecută s-a calificat în premieră în primăvara europeană, după un parcurs de senzaţie în Liga Campionilor.

Comentarii