Ştiri

Sursa imaginii: fmf.md

Postat de: Cornelia Stefoglu

Ştiri / Sport

06 Iun. 2021 / 09:44

Naţionala Moldovei va juca un meci amical cu reprezentativa Azerbaidjanului

Naţionala Moldovei va juca în această seară un meci amical cu reprezentativa Azerbaidjanului. Partida se va disputa pe stadionul Zimbru din Chişinău şi va începe la ora 19:00, scrie fmf.md.

Meciul cu Azerbaidjan va fi cu numărul 252 pentru Naţionala Moldovei. În celelalte 251 meciuri, reprezentativa noastră a înregistrat 46 victorii, 60 egalităţi şi 145 de înfrângeri. Golaveraj: 194-420.

Partida se va juca cu spectatori, iar numărul acestora în tribune va constitui 50% din capacitatea arenei. Procurarea biletelor este posibilă doar online.

Moldova a mai jucat până acum 10 meciuri cu azerii, reuşind trei victorii şi cinci remize. În alte două meciuri tricolorii au fost învinşi.

Din echipa care a jucat ultima dată cu azerii, pe 30 ianuarie 2018, în lotul actual se regăsesc şapte jucători: Ion Jardan, Veaceslav Posmac, Andrei Cojocari, Sergiu Platica, Vitalie Damaşcan, Alexandru Antoniuc şi Danu Spătaru.

Anul acesta Azerbaidjanul a susţinut deja cinci meciuri. Echipa a pierdut două meciuri în noua campanie preliminară pentru Mondialul din Qatar 2022.

Comentarii