Ştiri

Sursa imaginii: trm.md

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

04 Aug. 2022 / 19:42

Peste 300 de luptători din diferite localităţi, aşteptaţi la Campionatul Republicii Moldova la lupte (VIDEO)

Cei mai buni luptători ai ţării promit să facă show la o nouă ediţie a Campionatului Moldovei. Competiţia începe vineri la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF" din comuna Ciorescu, iar finalele sunt programate pentru sâmbătă şi vor fi transmise în direct de postul public de televiziune Moldova 1.

Peste 300 de luptători din diferite localităţi ale ţării sunt aşteptaţi să-şi demonstreze abilităţile la Campionatul Moldovei, rezervat seniorilor. Vor fi lupte libere, greco-romane şi feminine, iar printre participanţi vor fi multipli campioni naţionali şi medaliaţi la europene şi mondiale, precum Nicolae Grahmez, Maxim Saculţan, Alexandrin Guţu, Vasile Diacon, Anastasia Nichita şi Irina Rîngaci.

„Sunt motivat, sunt pregătit de acest campionat. Am avut un stagiu de pregătire. Tindem să ne prezentăm bine pentru a pleca la Campionatul Mondial”, a menţionat luptătorul Vasile Diacon.

„Surprize nu avem. Ne antrenăm toţi într-o sală, ştim lupta fiecărui şi e cam complicat”, a relatat Ion Demian.

„Îmi doresc să arăt o luptă frumoasă, să obţin medalia de aur şi, totodată, să bucur susţinătorii mei. Poate şi fanii pe care îi am, pentru că ştiu că sunt”, a afirmat luptătoarea Anastasia Nichita.

„Desigur, sunt emoţii, pentru că este un turneu acasă. Că luptăm cu prietenele, pe saltea nimeni nu ne întreabă dacă suntem prietene sau nu. Deci pe saltea suntem inamici”, a declarat luptătoarea Irina Rîngaci.

Competiţia se va desfăşura la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu. Finalele sunt programate sâmbătă şi vor fi transmise în direct de postul public de televiziune Moldova 1, începând cu ora 14:45.

Comentarii