Ştiri

Sursa imaginii: Facebook

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Sport

18 Iun. 2022 / 21:01

Petrocub Hînceşti a început pregătirile pentru noul sezon pe plaja din parcul „La Izvor”

Petrocub Hînceşti a început în forţă pregătirile pentru noul sezon şi în special pentru cupele europene. Vicecampioana Moldovei a efectuat un antrenament mai puţin obişnuit. Echipa antrenată de Alexei Savinov s-a pregătit pe nisipul fierbinte al Arenei de fotbal pe plaja din parcul „La Izvor", relatează Moldova 1.

Petrcoub Hînceşti se pregăteşte de noul sezon competiţional deja în componenţă deplină după ce în lot au revenit şi fotbaliştii care au fost convocaţi la echipa naţională. Noul antrneor al formaţiei, Alexei Savinov le-a pregătit jucătorilor o surpriză: un antrenament pe plajă.

Petrocub se află în cantonament la Hânceşti, iar pentru duminică aveau programat un amical cu Sheriff Tiraspol. Vicecampioana a anunţat printr-un mesaj publicat pe reţelele de socializare că meciul a fost contramandat la iniţiativa clubului din stânga Nistrului.

Totuşi, Petrocub are programate încă trei partide amicale până la debutul în noua ediţie a Ligii Conferinţelor. Hînceştenii vor juca pe rând cu Milsami Orhei, Sfântul Gheorghe Suruceni şi CSF Bălţi.

Petrocub va înâlni în primul tur preliminar al Ligii Conferinţelor formaţia Floriana din Malta. Primul meci se va disputa pe insulă în data de 7 iulie, iar returul în Republica Moldova peste o săptămână.

În cazul în care va reuşi să o elimine pe Floriana, formaţia din Hânceşti va juca în turul doi preliminar cu învingătoarea dublei manşe dintre gruparea albaneză Laçi şi cea muntenegreană Iskra Danilovgrad.

Comentarii