Ştiri

Sursa imaginii: FC Petrocub

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Sport

08 Aug. 2022 / 21:45

Petrocub Hînceşti a obţinut prima victorie în Super Liga moldovenească de fotbal (VIDEO)

Petrocub Hînceşti a obţinut prima victorie în Super Liga moldovenească de fotbal. În cea de-a doua etapă a competiţiei „leii" hînceşteni s-au impus pe teren propriu în faţa nou-promovatei Dacia-Buiucani Chişinău cu scorul de 1:0, relatează Moldova 1.

Singurul gol al partidei a fost marcat de căpitanul Vladimir Ambros dintr-un penalty deja în minutul 3. Aceasta a fost cea de-a 100-a victorie a Petrocubului în prima divizie valorică a fotbalului moldovenesc.

„Dacă luăm în calcul meciul din cupele europene şi deplasarea lungă, ne aşteptam că vom avea meci greu, dar băieţii au fost bravi şi au dat dovadă de caracter. Cred că am meritat victoria pentru că am dominat pe tot parcursul meciului", a declarat antrenorul Petrocub, Ivan Tabanov

Într-o altă partidă a etapei a doua, Milsami Orhei a remizat în deplasare la FC Bălţi, scor 1:1. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 54 prin Vsevolod Nihaev. Echipa gazdă a egalat 7 minute mai târziu prin Chinaza Miracle Nwautobo.

Cu o zi mai devreme, Sheriff Tiraspol a învins pe Sfântul Gheorghe Suruceni cu 3:1, iar Zimbru Chişinău a remizat cu Dinamo-Auto Tiraspol, scor 0:0. 

Comentarii