Ştiri

Sursa imaginii: fmf.md

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

22 Sep. 2022 / 11:15

Selecţionerul Serghei Cleşcenco şi-a pregătit bine discipolii pentru meciul cu Letonia

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova este obligată să învingă Letonia pentru a mai spera la primul loc în grupa ei din Liga Naţiunilor. Selecţionerul Serghei Cleşcenco şi-a pregătit bine discipolii şi speră că ei nu vor mai comite greşelile făcute în partida de la Chişinău, informează Moldova 1.

În iunie, „tricolorii” au cedat cu 2-4 pe teren propriu, iar o revanşă a naţionalei ţării noastre pe stadionul Skonto din Riga i-ar permite să se apropie la două puncte de Letonia, lidera grupei 1 din Liga D.

„Ne pregătim serios de acest meci. Condiţiile sunt bune. Sperăm să facem un meci bun şi să obţinem victoria”, a menţionat selecţionerul Serghei Cleşcenco.

„E un meci foarte greu. Trebuie să obţinem un rezultat pozitiv pentru a mai spera la calificare. Totul e în mâinile noastre. Se joacă de la primul până în minutul 90 şi trebuie să luptăm şi să sperăm până în ultima secundă”, a spus postarul Naţionala Republicii Moldova, Dumitru Celeadnic.

Letonii afirmă că sunt pregătiţi de orice surpriză din partea selecţionatei Republicii Moldova.

„Va fi un meci tare cu principalii noştri concurenţi pentru primul loc în grupă. Sunt optimist. În primul meci cu acest adversar am arătat un joc foarte bun şi am obţinut un rezultat superb. Lucrăm pentru a repeta rezultatul şi astăzi”, a afirmat selecţionerul Letoniei, Dainis Kazakevics.

„Bineînţeles, ne-am dori foarte mult să continuăm seria de victorii, dar nu vorbim şi ne gândim mereu doar la asta. Nu trebuie să ne grăbim, ci să luăm totul pas cu pas”, a remarcat fundaşul Naţionala Letoniei, Roberts Savalnieks.

Meciul dintre Republica Moldova şi Letonia se va disputa în această seară, de la ora 19:00.

Comentarii