Ştiri

Sursa imaginii: FC Sheriff

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

09 Aug. 2022 / 14:36

Sheriff Tiraspol va disputa returul cu FC Viktoria Plzen, în deplasare

Momentul adevărului pentru Sheriff Tiraspol! Campioana Republicii Moldova îşi joacă azi calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, cea mai tare competiţie continentală inter-cluburi. Sheriff va disputa returul cu Viktoria Plzen, în deplasare. Tiraspolenii vor avea însă o misiune dificilă, asta după ce în prima manşă, jucată „acasă”, la Chişinău, „Galben-negrii" au fost înfrânţi cu scorul de 1:2, informează Moldova 1.

Acum, Sheriff-ul are nevoie doar de victorie în timp regulamentar, şi, dacă o face la un singur gol diferenţă, urmează să fie mai bună în timp suplimentar sau în seria penalty-urilor de departajare. Dacă va reuşi acest lucru, Sheriff va juca în play-off-ul Lgii Campionilor cu câştigătoarea confruntării dintre Ţrvena Zvezda Belgrad şi Piunik Erevan.

În cazul în care echipa tiraspoleană va fi eliminată din competiţie, ea îşi va continua parcursul în play-off-ul Ligii Europei, acolo unde va avea ca adversară pe echipa învinsă în confruntarea Ţrvena Zvezda - Piunik. Partida retur Viktoria Plzen - Sheriff Tiraspol se va juca în această seară pe Doosan Arena din Plzen, cu începere de la ora 20:00.

Comentarii