Ştiri

Sursa imaginii: olympic.md

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

25 Iun. 2022 / 09:07

Tenismenul Radu Albot se va confrunta cu belgianul David Goffin la turneul Grand Slam de la Wimbledon

Tenismenul moldovean Radu Albot nu a prea avut noroc la tragerea la sorţi pentru primul tur al probei masculine de simplu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Compatriotul nostru se va confrunta cu belgianul David Goffin, pe care nu l-a învins în niciuna din cele 4 partide directe de până acum, relatează Moldova 1.

Chiar dacă este, poate, departe de forma pe care o avea acum 3, 4 sau 5 ani, când ajungea până în sferturile de finală ale turneelor de Mare Slem, David Goffin încă mai are de spus încă un cuvânt greu în tenisul mondial masculin.

Aflat în prezent pe locul 58 în ierarhia mondială, belgianul are în palmares şapte titluri ATP. Cea mai bună clasare a acestuia în topul mondial s-a produs în 2017, când a urcat până pe locul 7. Albot şi Goffin s-au mai întâlnit de 4 ori până acum şi în toate disputele învingător a ieşit belgianul.

La ediţia precedentă, anul trecut, tenismenul moldovean, aflat la moment pe locul 115 ATP, a fost învins în primul tur de australianul James Duckworth. Partida lui Radu Albot cu David Goffin este programată pentru 27 iunie, de la ora Chişinăului 13:00.

Comentarii