Ştiri

Sursa imaginii: fmf.md

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

23 Iun. 2022 / 18:24

„Tricolorele” fac ultimele pregătiri pentru meciurile cu România şi Lituania

Echipa naţională de fotbal feminin a Republicii Moldova face ultimele pregătiri pentru următoarele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2023. „Tricolorele" vor juca timp de cinci zile două partide, mâine seara cu România, iar săptămâna viitoare cu Lituania. Fotbalistele sunt decise să obţină primele puncte în actuala campanie preliminară, relatează Moldova 1.

„Sunt adversari cu care se poate de jucat şi de la care trebuie să obţinem puncte”, a menţionat portarul Naţionala Moldovei, Natalia Muntean.

„Pregătirile sunt ok. Avem două meciuri în care avem şanse să luăm puncte, dacă desigur o să luptăm. Pentru asta suntem aici”, a declarat jucătoarea Cristina Cerescu.

Naţionala Republicii Moldova are 0 puncte la activ după şase meciuri disputate, 21 de goluri încasate şi niciunul marcat.

„Fetele când vin la naţională vin cu dorinţă multă, dar la noi este o problemă în ultima perioadă. Avem jucătoare accidentate, printre care liderii echipei”, a relatat selecţionerul Naţionala Moldovei, Eduard Blănuţă.

Naţionala Republicii Moldova va juca mâine seară cu România, iar peste patru zile cu reprezentativa Lituaniei. Meciurile se vor disputa pe stadionul Zimbru din Chişinău şi vor fi transmise în direct la Moldova 2.Comentarii