Ştiri

Sursa imaginii: FC Sheriff

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Sport

07 Aug. 2022 / 14:41

„Viespile” au învins în deplasare pe Sfântul Gheorghe Suruceni cu 3:1

Sheriff Tiraspol are moralul ridicat înaintea meciului cu Viktoria Plzen din a doua manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. „Viespile” au învins în deplasare pe Sfântul Gheorghe Suruceni cu 3:1 într-o partidă şi etapa a doua a Super-Ligii moldoveneşti de fotbal, relatează Moldova 1.

Sfântul Gheorghe Suruceni a început în forţă partida cu campionii naţionali şi în minutul 4, după un corner, a deschis scorul prin Jibril Ibrahim. Tiraspolenii şi-au revenit, însă, repede. Deja la mijlocul primei reprize fundaşul camerunez Gaby Kiki a egalat tot după o lovitură de colţ, iar în minutul 32 Raşid Akanbi a dus „viespile” în avantaj.

În minutul 79, "galben-negrii" au obţinut un penalty, prin Steve Ambri. Înşişi atacantul din Guineea-Bissau a transformat lovitura de la 11 metri şi a completat victoria formaţiei tiraspolene.

Marţi, pe 9 august, Sheriff urmează să joace cu Viktoria Plzen în deplasare manşa secundă a Turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. În primul meci, gruparea cehă s-a impus la Chişinău cu 2:1.

„Trebuie să ne pregătim bine. Cred că avem şanse, doar că trebuie să marcăm. Echipa va fi pregătită de meci”, a spus Stjepan Tomas, antrenor Şheriff Tiraspol. 

Într-un alt meci al etapei a doua a Super-Ligii moldoveneşti, Dinamo-Auto Tiraspol a remizat acasă cu Zimbru Chişinău, scor 0:0

Comentarii