Ştiri

Sursa imaginii:

Ştiri / Telefilm News

04 Dec. 2021 / 11:44

Documentarul „Maluri”, de Lucia Tăut, proiectat la Cluj-Napoca

Documentarul „Maluri”, turnat în studioul „Telefilm-Chişinău” în regia Luciei Tăut, a fost proiect, timp de două zile, pe 2 şi 3 decembrie, la Cluj-Napoca, România.

„A doua zi de proiecţie a filmului documentar Maluri la Cinema Mărăşti. Sala avea toate locurile disponibile ocupate. A fost multă lume bună. A fost impresionant. A fost cu emoţii. Mulţumim tuturor şi fiecăruia care ne-aţi fost alături online sau offline. În cele două seri de proiecţie am întâlnit oameni fantastici de pe ambele maluri ale Prutului şi ale multor alte râuri cu care ne-am simţit extraordinar.  Mulţumim partenerilor şi organizatorilor care au făcut posibil să arătăm filmul nostru la Cluj-Napoca”, anunţă Telefilm-Chişinău pe pagina sa de Facebook.

Documentarul „Maluri”, realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în Republica Moldova prin Programul de consolidare a încrederii, realizat de UNDP Moldova, are drept focus povestea reală a locuitorilor din satele Vadul Raşcov şi Raşcov, care sunt despărţite doar de apele Nistrului. Protagoniştii documentarului „Maluri” sunt locuitori ai satului Vadul Raşcov.

Lucia Tăut activează în cadrul studioului „Telefilm-Chişinău” din cadrul postului de televiziune, Moldova 1.

Comentarii